Nieuwjaarsontmoeting

26/01/2018

Op 26 januari 2018 gaat de jaarlijkse Nieuwjaarsontmoeting van BAB Kortrijk door.
U bent van harte welkom om 19.00 uur in de concertstudio, Conservatoriumplein 1 te Kortrijk.

Programma:

  • 19.00 u  : ontvangst van de deelnemers met een glaasje bubbles.
  • 19.30 u stipt: Show ‘De Nacht van de Nowézie, gebracht door Dhr. Denis Nowé.
  • 20.15 u : een uitgebreid fusion walking dinner, verzorgd door Traiteur Culimangaro
    Op een aanvaardbaar tijdstip beëindigen we de werkzaamheden.

In de pas gerenoveerde en sfeervolle concertzaal aan het conservatoriumplein hebben wij het genoegen Denis Nowé uit te nodigen, een Vlaamse primitief.
Denis Nowé is groots op de kleine ruimte, goochelt met woordspelingen en dubbele bodems en verstaat de kunst om iemand op het verkeerde been te zetten als geen ander.

Zijn pointes zijn grappig en onvoorspelbaar. Bovendien is hij een begenadigd performer. Zonder decor noch attributen leest hij op een gortdroge manier zijn puntdichten (epigrammen) voor.

Naast het culturele circuit trad Denis Nowé ook op voor bedrijven als: KBC, SD Worx, Volvo, Unizo, Voka, KRC Genk, Katho Kortrijk, Universiteit Antwerpen, Nike  e.v.a.

Denis Nowé wordt meestal aangekondigd als de grappigste puntdichter van Vlaanderen . Spijtig dat hij er dan steeds moet aan toevoegen dat hij  eigenlijk ook de enige is. Van zijn eerste dichtbundel Mooie meisjes duren niet lang werden er ondertussen meer dan 10 000 exemplaren verkocht. De gelijknamige voorstelling werd meer dan 300 keer gespeeld. Daarna verschenen Slapen in 'n twijfelaar , De gedoodverfde Schilder  en Nacht van de Nowézie  .Denis Nowé treedt op in grote CC's en kleine cafés. In theaters en bibliotheken, voor mega bedrijven en verenigingen allerhande. Op festivals als Dranouter, TAZ (Oostende) en Zuiderzinnen (Antwerpen) en zelfs in het Sportpaleis van datzelfde Antwerpen.

Zijn volgende dichtbundel heeft als werktitel Poëten minder maar drinken meer.

Bekijk een toffe video hier

Van
tot
Conservatoriumplein 1 - 8500 Kortrijk
€30.00
€30.00

BAB Kortrijk

Sint-Sebastiaanslaan 49,
8500 Kortrijk.

secretaris@babkortrijk.be
KBO 0414.183.763
KMO-port: DV.O110228