Feedback

Graag wil ik alle medewerkers van Jong BAB bedanken dat ik kon deelnemen aan de sessies ter voorbereiding van het IAB-examen.

Door deze lessen te volgen kreeg ik een goede startpositie en wist ik ook beter waaraan ik me moest verwachten.

Ik heb goed gebruik kunnen maken van de cursussen en de tips van de docenten.

Het was ook fijn om met ‘lotgenoten’ toe te leven naar dit belangrijke examen, waar ik uiteindelijk met glans voor ben geslaagd!

Bedankt voor alles, zonder jullie had ik het niet gekund. Doe zo voort!

Mvg

Sofie Vanoverbeke, begeleidingstraject 2013

 

Ik ben zeer tevreden over het begeleidingstraject nav het examen IAB-BIBF. De cursussen zijn zeer bruikbaar en de lesgevers spelen zeer goed in op de materie die gekend moet zijn. De lesgevers en de mensen van het BAB staan open voor vragen en ook de ontvangst is top.

Tot februari 2014 kan men de donderdagavondsessies ook volgen als men het traject volgt, maar ik heb me reeds lid gemaakt omdat ik nu al overtuigd ben van de meerwaarde daarvan. Als men eens niet aanwezig kan zijn op een seminarie, dan kan men toch de syllabi (die zeer bruikbaar zijn) raadplegen via de site. Ik ben alvast overtuigd lid.

Heidi Maryse, begeleidingstraject 2013.

 

Mijn ervaringen met het BAB Jongerentraject van vorig jaar waren erg goed.
Ik vind de cursussen en boeken uitstekend studiemateriaal om mij voor te bereiden op het bekwaamheidsexamen.
Ik heb ook heel wat lotgenoten leren kennen met wie ik na het BAB Kortrijk jongerentraject veel informatie heb uitgewisseld.
Door het volgen van het traject heb ik ook een beter inzicht gekregen wat precies te verwachten van het schriftelijk gedeelte van het bekwaamheidsexamen.

Désirée Houthoofd, jongerentraject 2012.

 

In het najaar van 2012 volgde ik de voorbereidingscursussen van BAB Kortrijk.

Hoewel logistiek Kortrijk niet de meest voor de hand liggende keuze was (ik woon immers in Antwerpen), bleek het toch de juiste keuze te zijn:

Vooreerst de keuze om de seminaries te laten doorgaan op een zaterdag is troef - dit maakt deze intensieve reeks combineerbaar met de dagdagelijkse beroepswerkzaamheden. Bij het inplannen van het traject werd bovendien rekening gehouden met de seminaries voor de stagiairs georganiseerd door het IAB.

Ten tweede merk je aan alles dat dit voorbereidingstraject in elkaar is gestoken met behulp van jonge, recent erkende accountants en belastingconsulenten. Zij zorgen voor een positieve dynamiek en een zeer gerichte focus op de materie die tijdens het examen aan bod komt. 

Tot slot en de belangrijkste reden waarom ik mijn keuze voor BAB Kortrijk zeker en vast niet beklaag, is het hoge niveau van de 'docenten' en de zeer praktische naslagwerken die ter beschikking worden gesteld voor de meeste cursussen (aangevuld met enkele zeer praktische – gratis - handboeken). Dit is voor een aantal vakken een zeer grote meerwaarde!

Kortweg, de voorbereidingscursussen van BAB Kortrijk zijn m.i. een aanrader voor elke stagiair accountant die zich extra wil voorbereiden op het bekwaamheidsexamen."

Willem Van Lommel